NeuroTran - Gyors és pontos forditógép

Címlap Macintosh használok kattintsanak itt English German French Italian Czech Croatian


Mi a NeuroTran®?
NeuroTran® egy szoftver, amelyik másodpercek alatt alaposan lefordít komplikált dokumentumokat! Gyorsan és pontosan lefordít honlapokat, elektronikus leveleket, faxokat, memorandumokat, kézikönyveket, riportokat, táblázatkezelő programokat, egyeztetéseket, leveleket bármelyik nyelvről. Másodpercenként lefordíthat egy mondatot, néhány perc múlva egy egyszerű dokumentumot vagy egy óra alatt egy 250 oldalas könyvet!


Megtakaríthat több mint 80% időt

Kutatásaink szerint a NeuroTran használók több mint 80% időt takarítanak meg, amit egyébként komplikált idegen nyelven írt dokumentumok értelmezésével és írásával töltenének.


Fejlett mesterséges intelligencia szabályzatok

NeuroTran® egy magas fokú fordítási termék. Hogy mondatról-mondatra fordítson a NeuroTran® a mesterséges intelligencia szabályokat használja. A NeuroTran® érti mi az alany, az állítmány és a tárgy egy mondatban. Ez és más fontos információ használata segítségével alakítja a fordítást, és szabályos sorrendbe teszi a szókészlet szavait és ugyanúgy megfelelő jelentést, keres a szöveg típusához alkalmazkodva.


Szöveg analízis

A fordítani, kívánt szöveget a NeuroTran® azzal a céllal elemzi, hogy azonosítsa a szöveg típusát, például: műszaki, számítástechnikai, orvostanhallgatói vagy más szöveg. Miután a NeuroTran® végrehajtotta ezt az elemzést, olyan fordításokat választ, amelyek jobban megfelelnek a szöveg típusához. Ez a funkció egyedül a NeuroTran® tulajdonsága.


Ára: 40.355 Ft (csak bizonyos nyelvpárokért)


Kézbesítés: Utánvételi fizetésnél a kézbesítés 2-3 hétig tart. FedEx kézbesítés 1 hétig tart.

NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra angolrol francia nyelvre


NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra német nyelvről angol nyelvre


NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra angol nyelvről magyar nyelvreNeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra horvát nyelvről angol nyelvre

Gyors, pontos és Külön Fordítás

Nincs több, bonyolult keresés a szótári oldalakon egy fordítás miatt. NeuroTran®, gyorsan és könnyen lefordít bármilyen szöveget, szófordulatot és mondatot. A fordításhoz elegendő beindítani a NeuroTran programot és beírni bármilyen szót, frázist vagy mondatot, és szinte azonnal meg kapja a választ, vagy választhat alternatív fordításokat. Egyszerűen döntsön milyen fordítást, kíván és a NeuroTran® automatikusan helyettesíti az eredeti szót vagy kifejezést a kiválasztott fordítással. A szótárba kívánság szerint táplálhat be végtelen számú új szöveget, frázist és fordítást. A NeuroTran® ugyanúgy kiválasztja melyik ige milyen ragozású. Azokban a nyelvekben, amelyek ezt megengedik, a NeuroTran® más szavaknak is megfelelő szabályozást választ. Ilyen fajta fordítót nem talál, semmilyen nyomtatott sem számítástechnikai formátumban.


NeuroTran® akcióban: Mondatrol-mondatra fordítás angolról Franciára mutat hogyan tudja a felhasználó felhívni a lehetséges alternatív fordításokat a szóért "kiadni" szintúgy kattintson az "új" gombra hogy tudjon hozzáadni a külön fordításokat

NeuroTran<sup>®</sup> in action : Sentence-to-sentence translation from English to French


NeuroTran® akcióban: Mondatrol-mondatra fordítás angolról Franciára mutat hogyan tudja a felhasználó felhívni a lehetséges alternatív fordításokat a szóért "gyártó" szintúgy kattintson az "új" gombra hogy tudjon hozzáadni a külön fordításokat

NeuroTran<sup>®</sup> in action : Sentence-to-sentence translation from German to English


NeuroTran® akcióban: Mondatrol-mondatra fordítás angolról Franciára mutat hogyan tudja a felhasználó felhívni a lehetséges alternatív fordításokat a szóért "alkotórészek" szintúgy kattintson az "új" gombra hogy tudjon hozzáadni a külön fordításokat

NeuroTran<sup>®</sup> in action : Sentence-to-sentence translation from English to Hungarian


NeuroTran® akcióban: fordítás mondatról mondatra angolrol horvát nyelvre

NeuroTran<sup>®</sup> in action : Sentence-to-sentence translation from English to Croatian
Nem-nyugati nyelv betűtípusok és billentyűk leképzése

A nem-nyugati nyelvek betűiket (Japán, Kínai, Koreai, Orosz, stb.) a hagyományos Windows nem tartalmaz csak a Windows 2000. A Windows 2000 minden betűtípust tartalmaz és bemeneti módszer-szerkesztőket, amelyek szükségesek.


Kinek szánták a NeuroTran®-t?

Egyéneknek és cégeknek, akik, kifinomultabb fordítási szoftvert keresnek, a NeuroTran® a válasz. NeuroTran® az InteractiveTran™ utódja. InteractiveTran™-hez képest, okos és sokkal magasabb mértékű fordítást kínál. Természetesen, ennek a terméknek az ára kevésbé magasabb, mint az InteractiveTran™-é hozzáadott funkció miatt.

Kapható nyelvpárok

NeuroTran® pillanatnyilag kapható csak az következő nyelv párokban: Nemet<->Angol, Francia<->Angol, Spanyol<->Angol, Magyar<->Angol and Lengyel<->Angol, Horvat<->Angol, Bosniai<->Angol, Serb<->Angol.


Más nyelvpárok támogatása:

InteractiveTran™ támogatott nyelvek és lehetséges kombinációk:
albán, angol, bolgár, boszniai, brazíliai portugál, cseh, dán, európai portugál, filipino/tagalog, finn, flamand, görög, hindi (átírás), holland, izlandi, japán, koreai, kínai, norvég, olasz, orosz, román/román, svéd, szerb, szlovén, török, ukrán, vietnami, welsh-i.

Ha több információt szeretne az InteractiveTran™ ról kérem, jelezzen itt.

Rendszer Követelmények

400 MHz vagy gyorsabb PC, 32MB RAM vagy több, 50-100MB (nyelvpárosítástól függ) merevlemeznek és bármilyen 32 bit Windows operációs rendszer: XP//2000/NT/98/95. Nem-angol nyelvtámogatáshoz (japán, kínai, koreai, orosz stb.) a Windows XP//2000 operációs rendszer szükséges.
Ha több információt szeretne megtudni más termékünkről és szolgáltatásunkról melyek más fedélzeteken működnek, válasszon ezek közül:


Árlista és rendelő forma:

NeuroTran® :
támogatja (csak az angollal keverve): afrikaans, albán, algériai, angol, aráb, baluchi, baszkiai, belorusz, bengáli, bolgár, boszniai, cebuano, csecsen, cseh, dravida, dán, eszperantó, észt, finn, flamand, francia, fríz, galego, galíciai, grúz, görög, görög (Biblia), hawaii, hindi (klas.), hindi (átír.), hindosztáni, holland, horvát, héber, héber (Biblia), ilongo, indiai, indonéziai, izlandi, japán, jeypore nyelvjárás, jiddis, kambodzsai, kasmíri, katalán, kelta, koreai, kínai, kínai (egys.), kínai (hagy.), kínai (mand.), lao, latin, lengyel, lett, litván, lushai, magyar, maori, marathi, máltai, nemet, nepáli, norvég, olasz, orosz, óegyházi szláv, pali, papiamento, perzsiai (farsi), perzsiai (pahlavi), portugál (braz.), portugál (euró.), román, spanyol, spanyol (lat.am.), svéd, szanszkrit, szerb (cir.), szerb (lat.), szlovák, szlovén, szuahéli, tagalog , tamil, telugu, thai, török, ujgur, ukrán, urdu, vietnami és walesi.
Ára: 40.355 Ft (csak bizonyos nyelvpárokért)NeuroTran InteractiveTran PalmTran PocketTran MobileTran InterTranA mi címünk